Siyah turp kavurması malzemeler:'Siyah turp kavurması' Sebze YemekleriPing this!
4 tane orta boy turp,
1 baş kuru soğan,
1 yemek kaşığı margarin,
125 gr kıyma ,arzuya bağlı isteyen kullanmayabilirde,
1 çay kaşığı tuz,
Yapılışı:
Turpların yıkandıktan sonra kabukları soyulup ,rendelenir rendeleme iri boy rende gözünde yapılmalı.Rendelenen turpların suyunu çok fazla olmamak kaydı ile sıkıp çıkarıyoruz.Orta boy tavamıza ,küp şeklinde doğranmış soğanı ,kıymayı ve yağı birlikte kavuruyoruz .soğanlar pembeleşmeden turp ve tuzuda atıp hep birlikte kavuruyoruz.Kavurma işlemi turptaki kalan suyun salınıp çekilmesine kadar devam edecek ..
Soğuk kış günlerinde vucutdaki bağışıklık sistemini güçlendiren turp kavurmamız yenmeye hazır afiyetler olsun…Incoming search terms:
oktay usta siyah turp yemegi. Benzer yemek tarifleri:
Etiketler:Siyah turp kavurması video ,Resimli Siyah turp kavurması tarifi, oktay usta Siyah turp kavurması tarifi,Siyah turp kavurması,videolu Siyah turp kavurması tarifi,Siyah turp kavurması resim
yemek tarifi7 "Siyah turp kavurması" başlıklı yemek tarifi yayın tarihi Pazar, 13 Kas 2011
16 Kasım 2011 Çarşamba
yemek tarifi7 "Siyah turp kavurması" başlıklı yemek tarifi yayın tarihi Pazar, 13 Kas 2011
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
pratik yemek tariflerini Copyright © 2011
0 yorum:
Yorum Gönder