BEYDAĞ TATLISI AFİYET OLSUN..Beydağ Tatlisi
*** 2 su bardağı şeker,2 su bardağı su iyice kaynat.içine bir iki damla limon suyu ekleyebilirsin.fokurdayınca ocaktan al.
dikdörtgen bir borcama tutsuz etimekleri diz.üzerine şerbetini dök.daha sonra küçük bir tencerede 2 yemek kaşığı pirinç unu,1 yemek kaşığı şeker,2 su bardağı sütü muhallebi kıvamına gelene kadar pişir.etimeklerin üzerine dök.en son olarak 1 pk.krem şanti yap (1 pk.içinde 2 tane oluyo 2 sinide kullan ve 1 su bardağı sütle yap) muhallebinin üzerinede krem şantiyi yay.soğuduktan sonra dondurucuda 1 saat beklet ve sonra buzdolabının alt rafına al.Benzer yemek tarifleri:
Kekler ve pastalar > Beydağ Tatlisi
15 Kasım 2011 Salı
Kekler ve pastalar > Beydağ Tatlisi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
pratik yemek tariflerini Copyright © 2011
1 yorum:
Bloğunuzdaki paylaşımları Macbook servisi olarak çok sevdik. Paylaşımlarınızın devamını ve çalışmaşarınızda başarılar dileriz.
Yorum Gönder