Kekler ve pastalar > Beydağ Tatlisi

15 Kasım 2011 Salı

Kekler ve pastalar > Beydağ Tatlisi

Beydağ Tatlisi

Beydağ Tatlisi anlatımlı resimli tarifi Beydağ Tatlisi video kekler ve pastalar
Beydağ Tatlisi anlatımlı resimli tarifi Beydağ Tatlisi video kekler ve pastalar

 

BEYDAĞ TATLISI
*** 2 su bardağı şeker,2 su bardağı su iyice kaynat.içine bir iki damla limon suyu ekleyebilirsin.fokurdayınca ocaktan al.
dikdörtgen bir borcama tutsuz etimekleri diz.üzerine şerbetini dök.daha sonra küçük bir tencerede 2 yemek kaşığı pirinç unu,1 yemek kaşığı şeker,2 su bardağı sütü muhallebi kıvamına gelene kadar pişir.etimeklerin üzerine dök.en son olarak 1 pk.krem şanti yap (1 pk.içinde 2 tane oluyo 2 sinide kullan ve 1 su bardağı sütle yap) muhallebinin üzerinede krem şantiyi yay.soğuduktan sonra dondurucuda 1 saat beklet ve sonra buzdolabının alt rafına al.

 

AFİYET OLSUN..

Benzer yemek tarifleri:

  1. kabak tatlısı nasıl yapılır resimli (6.2) Kabak tatlısı nasıl yapılır KABAK TATLISI Malzemeler: * 1 kg. tatlı kabağı, * 500 gr. şeker, * 1 bardak süt, * 2 bardak krem şanti, * 25 tane pötibör büskivi,...

Benzer Yazılar



1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bloğunuzdaki paylaşımları Macbook servisi olarak çok sevdik. Paylaşımlarınızın devamını ve çalışmaşarınızda başarılar dileriz.

Yorum Gönder

pratik yemek tariflerini Copyright © 2011