İşkefe yapılışı - 5 kg un kaliteli un, No related posts.
İşkefe yapımı
resimli iskefe tarifi
böreklik işkefe tarifi
HAMUR İÇİN:
- Yarım kg yoğurt,
- Yeteri kadar tuz ve su,
HAZIRLANIŞI:
Öncelikle kulak memesi kıvamında bir hamur yoğurun. Hamurun iyi yoğrulması ve 1 saat kadar dinlenmesi şart. Hamurdan orta boy mandalina büyüklüğünde bezeler yapıp unlu bir tepsiye yada temiz bir örtüye koyup üzerini nemli bir bezle kapatın. Düz bir zeminin üzerinde yufkalarınızı un ve oklava yardımı ile açabildiğiniz kadar ince ve yuvarlak bir şekilde açın. . Kızgın saça oklavaya sarılmış incecik yufkayı serin. yufkayı çok kurutmadan ve her tarafını eşit bir şekilde pişirmek sureti ile çevire çevire pişirin.
" » İşkefe Tarifi,İşkefe Nasıl Yapılır" resimli Börekler oktay usta video
18 Kasım 2011 Cuma
" » İşkefe Tarifi,İşkefe Nasıl Yapılır" resimli Börekler oktay usta video
"İşkefe Tarifi,İşkefe Nasıl Yapılır" Açıklama : Börekler tarifleri yemek tarifi7 kategorisi altındaki "İşkefe Tarifi,İşkefe Nasıl Yapılır" başlıklı yemek tarifini sunar: yayın tarihi Pazar, 13 Kas 2011 . Açıklama: İşkefe Tarifi,İşkefe Nasıl Yapılır yemek tarifini en kolay sekilde sizlere anlatmaya calıştık. sitemizde daha fazlaBörekler tarifi bulabilirsiniz, kolaya gelsin.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
pratik yemek tariflerini Copyright © 2011
0 yorum:
Yorum Gönder