Hardal Soslu Patates Malzemeler 10 Adet Küçük Boy Patates
2 Çorba Kaşığı Hardal
3 Diş Sarımsak
Susam
Zeytinyağı
Kekik
Pulbiber
Tuz Tarifi Patatesleri yıkayıp haşlayın. Haşlanan patateslerin kabuklarını soyun. Hardal, zeytinyağı, rendelenmiş sarımsak, tuz ve baharatları karıştırıp bir sos elde edin. Hazırladığınız sosa haşlanan patatesleri iyice bulayıp ısıya dayanıklı bir kaba alın. Susam serpip fırında kızarana kadar tutun. Sıcak servis edin.
2 Çorba Kaşığı Hardal
3 Diş Sarımsak
Susam
Zeytinyağı
Kekik
Pulbiber
Tuz Tarifi Patatesleri yıkayıp haşlayın. Haşlanan patateslerin kabuklarını soyun. Hardal, zeytinyağı, rendelenmiş sarımsak, tuz ve baharatları karıştırıp bir sos elde edin. Hazırladığınız sosa haşlanan patatesleri iyice bulayıp ısıya dayanıklı bir kaba alın. Susam serpip fırında kızarana kadar tutun. Sıcak servis edin.
via Posterize
0 yorum:
Yorum Gönder