Hamur İşleri Pratik Çin Böreği Tarifi |
Malzemeler
- 1 Bağ pırasa
- Yarım göğüs piliç
- 1 Adet havuç
- 2 yaprak yufka
- 1 Tane kabak
- sıvı yağ
- Galeta unu
- Tuz, karabiber, kimyon ,kekik pul biber
- 3 yumurta
- Arzu eden 1 Şeker kaşığı soya sosu ilave edebilir.. Ben eklmedim..
Etiketler SüzmeYogurtluPogacaQuarkliPogacaMalzemeleri , TatliSamsaTatlisiMilföyIleKolayTatliMalzemeleri , TavukKapamaBörekİçindekiler , SucukluPatatesliUnsuzBörekYapılışı , IspanakliKatlamaBörekMalzemeleri , ÜcgenKurabiyeFindikSosluNußEckenNasılYapılır , PeynirliRuloPogacaYemeği , SucukluPeynirliMilföyBöregiYapılışı ,
Kategori : : Hamurişi Tarifleri
0 yorum:
Yorum Gönder