Hamur İşleri Pratik Çin Böreği Tarifi |

17 Haziran 2012 Pazar


Hamur İşleri Pratik Çin Böreği Tarifi | 
4e55c87109489908674 Pratik Çin Böreği Tarifi |  Hamur İşleri
Malzemeler
  • 1 Bağ pırasa
  • Yarım göğüs piliç
  • 1 Adet havuç
  • 2 yaprak yufka
  • 1 Tane kabak
  • sıvı yağ
  • Galeta unu
  • Tuz, karabiber, kimyon ,kekik pul biber
  • 3 yumurta
  • Arzu eden 1 Şeker kaşığı soya sosu ilave edebilir.. Ben eklmedim..
  • Etiketler SüzmeYogurtluPogacaQuarkliPogacaMalzemeleri , TatliSamsaTatlisiMilföyIleKolayTatliMalzemeleri , TavukKapamaBörekİçindekiler , SucukluPatatesliUnsuzBörekYapılışı , IspanakliKatlamaBörekMalzemeleri , ÜcgenKurabiyeFindikSosluNußEckenNasılYapılır , PeynirliRuloPogacaYemeği , SucukluPeynirliMilföyBöregiYapılışı ,
Kategori : : Hamurişi Tarifleri
Etiketler:Resimli Hamurişi Tarifleri tarifleri,Videolu resimli Hamurişi Tarifleri tarifleri, Oktay usta resimli Hamurişi Tarifleri tarifleri

Benzer Yemek Tarifleri

Benzer Yazılar



0 yorum:

Yorum Gönder

pratik yemek tariflerini Copyright © 2011