Hamur İşleri Paçanga Böreği Tarifi |
Malzemeler
- 1 paket klasik pastırma
- 1,5 su bardağı rende kaşar
- 2 yemek kaşığı labne peynir
- 1 kase doğranmış yeşil biber
- 3 adet yufka
- 50 gr.margarin
- 2 çay bardağı su
- 1 yumurta sarısı
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- susam ve çörek otu
Etiketler TahinliÇitirKurabiye&Çörekİçindekiler , KayaKurabiyeMalzemeleri , KahkeTarifi , GerebiçNasılYapılır , TavukluMuskaBöreğiNasılYapılır , CevizliRuloKurabiyeYapılışı , ÇikolataliVeKakaoluKurabiyeYemeği , DamlaÇikolataliKurabiyeTarifi ,
Kategori : : Hamurişi Tarifleri
0 yorum:
Yorum Gönder